Keukens

De keuken vormt het kloppend hart van je woning: het is de plaats waar je elkaar ontmoet en bij een lekkere maaltijd of glas wijn de dag besluit. Voor de keuze van een keuken op maat van jou en je gezin doe je dus best beroep een expert.
Of je nu houdt van een moderne keuken of je voorkeur uitgaat naar een landelijke keuken, bij Reno De Luxe ontwerpen we de keuken op jouw maat. Een complete keuken met kookeiland volgens de laatste keukentrends? Dan zit je bij ons op het juiste adres.

We adviseren je in keuze van materialen en werken samen met de beste merken keukenapparatuur om je zo een totaalrenovatie van je keuken te kunnen aanbieden.

In ons Experience House in Wevelgem lichten we een tipje van de sluier op: je ontdekt er onze mogelijkheden en geven je een kijk op de keukentrends van het moment.

Langskomen? Dat kan!
Laat je hier inspireren!

Illustratie woondroom

Waar keuken kopen? Die vraag beantwoordt zichzelf: bij Reno De Luxe in Wevelgem. Je keuken werkblad op maat, in composiet, natuursteen ... Een kastenwand met anti-fingerprint keukenkasten, een dampkap zonder afvoer of met koolstoffilter ... We zorgen ervoor. Zelfs je berging inrichten maakt deel uit van onze kennis en ervaring.