Leefkeuken of overleefkeuken. Een makkelijke keuze.

Het hart van je huis klopt het meest intens in je keuken. Al generaties leven mensen vooral in en om hun keuken. Niks mis mee. Wel integendeel, je keuken verdient alle lof voor de functies die hij vervult. Een goeie inrichting levert jou immens veel plezier op. En complimenten van wie bij je op bezoek komt.

Een eiland om te willen zijn
Sluit je ogen, stel je het volgende voor: Natuurlijk licht dat je woning binnenvalt, grote schuiframen die het leven binnen naar buiten brengen en omgekeerd. Heerlijk het jaar rond. En in die ruimte een groot eiland om aan te koken met in het verlengde je keukentafel. Achter je, bergruimte en keukentoestellen, praktisch en stijlvol. Je ogen mogen weer open. En? Wil jij op die plek wonen? Wij maken zulke woonruimtes. Écht.
Je droomkeuken bouwen start hier.
Contacteer ons.
Jouw keuken, jouw stijl, ons vakmanschap
We werken -door omstandigheden- steeds meer waar we wonen. Geloof het of niet, maar de keuken is een veelgebruikte thuiswerkplek. Maken de kinderen ook niet het liefst hun huiswerk in de keuken? Bureau, huiswerk-, ontvangst- en aperitiefplek bij bezoek. Je keuken is het centrum in huis en we zijn er zeker van dat het ook de plaats is met de meeste echte sociale contacten. Je keuken verdient het dan ook jouw stijl en persoonlijkheid uit te stralen. De materialen en technieken die we bezitten, de goeie contacten met hedendaagse leveranciers die de passie voor hun product, en dus jouw keuken, uitdragen,  Fenix, Kemie, Beckermann, Neves, partners met wie we jouw keuken doen leven, zodat jij hem volop kunt beleven.
Stel je vragen, spreek je wensen uit. Een gesprek kost niks.
Enkel een klik.
Een handvol tips voor het grijpen
Maak een moodboard waarop je je keukendroom laat groeien, dan helpen volgende tips je wellicht een stukje verder. 
Ga voor een goeie dampkap. In een open keuken, vaak met de woonkamer één open geheel, moeten geuren, stoom en damp bij het koken snel en stil afgevoerd worden. Je wil geen dagen geurtjes in huis en je wil ondertussen ook kunnen blijven praten met elkaar. We werken om die redenen graag met Novy
Magnetische krijtbordverf. Een topper. Vervangt je prikbord, je kinderen kunnen erop tekenen en jij kunt er to-dolijstjes, boodschappenlijstjes, foto’s en tekeningen op kwijt. Top verf van bijvoorbeeld Boss Paints en de schilderkwalteiten van Brent Vanbecelaere, staan garant voor een fijne afwerking.
Speel met de verlichting. Je prachtige keuken mag ook ’s avonds gezien zijn. Een fijne LED-verlichting bovenop de kasten, geeft een ruimtelijk effect. Dimmers laten je keuken schitteren in sfeerlicht.  De ideeën voor je droomkeuken bespreken met een vakman geeft de realisatie ervan nog meer glans, ook al kies je voor een matte keuken. 
Meer tips om het maximum te halen uit de ruimte en je budget?
Laat wat van je horen.
Ons hart klopt hevig als we nog maar over keukens praten. Omdat we beseffen dat jij er veel tijd zult doorbrengen, willen we dat je je leefkeuken ook echt zult beleven.