Bijgebouwen op maat

Meer plaats nodig of wil je terug meer genieten van de tuin? Dan ben je bij Reno De Luxe aan het juiste adres. We bouwen stijlvolle houten bijgebouwen die aansluiten bij jouw noden en gewenste stijl. Van landelijke, houten poolhouses tot moderne tuinkantoren, onze bijgebouwen geven een extra touche aan jouw huis.

Poolhouse
Landelijke of moderne poolhouse met een plat of schuin dak, we bouwen het volledig op maat van jouw dromen. Je geniet niet alleen in de zomer van je poolhouse en zwembad, ook in de winter kan je het gebruiken als knusse ontspanningsruimte of als tuinhuis om materiaal op te bergen.

Tuinkamer
Met de stijgende trend van thuiswerk kan het huis soms wat krap worden. Onze houten tuinkamer of tuinkantoor vormen de ideale oplossing om terug een rustige ruimte te creëren om te werken of relaxen.

Buitenkeuken
Bij Reno De Luxe maken we niet alleen binnen- maar ook buitenkeukens. Ideaal om tijdens een zwoele zomeravond te koken of te barbecueën met vrienden, maar het huis toch nog proper te houden. We bouwen buitenkeukens al naargelang jouw mogelijkheden en stijl, modern of landelijk.

Terrasoverkapping
Enkel een terrasoverkapping of een volledige aanleg van een terras? We helpen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor een passende uitbreiding van je woning.

Wil je ook meer genieten van jouw tuin?
Contacteer ons snel

Illustratie woondroom