Zet al je zinnen open

Deze realisatie komt met een eenvoudige handleiding om optimaal te genieten.
 

1 Ga op je gemak zitten.
2 Zet dit nummer op.
​3 Droom weg bij het project dat we deden bij de familie Verhamme in Oostrozebeke. 


Omdat je een project als dit moet beleven met zo veel mogelijk zintuigen. Probeer het maar. Straks heb je tijd om ons gelijk te geven. Geniet van hun droom en geef ook ruimte aan de jouwe.

Ook jouw droom verdient deze passie en bezieling.

Van bij het binnenkomen heet dit stijlvolle interieur je welkom, daar zorgt de frisse inkomhal met grote vloertegel voor. De kapstok aan de muur is door zijn eenvoud een subtiele toets design. 

De lichtrijke keuken nodigt uit tot samen zijn, samen koken, genieten. Het eiland met eettafel brengt mensen samen. De combinatie van stoelen én een bank combineren stijl en stoer vlekkeloos. Het donkere eiland tegen het wit van de keukenwand contrasteert knap. ’s Avonds zorgt een strakke verlichting voor de nodige sfeer en helderheid. In de hoek staan is met deze goedgekozen hedendaagse versie van de ouderwetse schommelstoel een plezier. De keuze voor een tegelvloer in het ‘delicate’ gedeelte van de keuken en de houtvloer in het ‘kalme’ keukendeel en de rest van de woonkamer, geeft een warm gevoel. De kleurkeuze is fris en modern.

In de woonkamer kom je tot rust. De materiaalkeuze en die van de meubelstukken, tot het tapijt toe, zijn strak, modern en toch tijdloos. Ook hier geeft de verlichting weer extra cachet.

Het bezoek aan de pauwenverenwand zorgt ervoor dat het gemak ook echt een gemak is. De badkamer biedt de bewoners comfort en luxe. Ruimte én ruimte voor wellness.

Dit project was voor de familie Verhamme een droomproject. Voor hen is het nu een droom om in te leven, voor ons een droom om te realiseren.

Twijfel niet om in deze periode te dromen. Die vrijheid heb je nog. Wij willen je vragen, ideeën en dromen graag beantwoorden en beluisteren. Dat kan via het contactformulier, maar we staan je even graag te woord in een gesprek op Skype, FaceTime, Whatsapp. Mogelijkheden genoeg om elkaar te spreken. Meer nog, via een realtime videogesprek is het voor ons al mogelijk om bepaalde opmetingen te doen, de mogelijkheden te zien in de ruimte(s) die je wil aanpakken of samen met jou moodboards te bekijken. De situatie maakt ons creatief en inventief. Daar kan jij maar van genieten.

Contacteer ons. Vrijblijvend. Wij luisteren naar je woondroom en we maken die ook waar.

Reno De Luxe is ook trots om met een aantal sterke partners jouw droom te realiseren:
Kemie // Beckermann Küchen // NOVY Belgium // Fenix Interiors // Bosch Kitchen // Bouwgroep VDD // Lamett