X-scape... While we renovate!

Een complete plek waar je zorgeloos naartoe kan tijdens het reilen en zeilen van jouw renovatiewerken. Om dat te bereiken haalde wij bij Reno De Luxe alle troeven boven met X-scape in Wevelgem. Je ontsnapt er letterlijk aan stof en lawaai, alle drukte glijdt van je af en je komt volledig thuis in een gezellige woning waar rust overheerst. 
 

Een unicum in België

 
Eerder kon je al bij ons terecht voor allerlei kleine of grote renovaties en maatwerk. Nu kan je tijdens je project ook aanbellen voor X-scape, een tijdelijke thuis die zorgt voor het totaalpakket van een zorgeloos renovatieproces. Thuiskomen in de woning van je dromen doe je vaak niet zomaar. Want wie al eens renovatiewerken uitvoerde, ontsnapte vast niet aan de hinderlijkheid van jouw dagelijkse taken of gezinsleven. Uit het huis gaan is dan soms de enige optie, maar de kilheid van een hotel en het leven uit je koffer is nu meestal niet datgene waarnaar je op zoek bent. Voor onze klanten bedachten wij daarom dat tikkeltje extra, we go the extra tile.. euhm mile! Het bewijs ligt alvast in deze sfeervolle en leefbare woning in hartje Wevelgem. 

Het thuisgevoel wordt vertaald in een perfect afgewerkte gezinswoning waar klanten tijdelijk kunnen intrekken. Deze praktische oplossing is een unicum in België. Of het nu om een kleine of totaalrenovatie gaat, voor één week of drie maanden: alles is mogelijk. Je waant je er even home away from home. Alles is er zo goed geregeld dat je zou vergeten dat er hierna nog een prachtig gerenoveerd huis op je staat te wachten. Er is dan ook werkelijk aan alles gedacht om X-scape te laten aanvoelen als een echte thuis. Gas, water, elektriciteit en internet zijn inbegrepen in het X-scape pakket, niet zo onbelangrijk in tijden van thuiswerk en tieners die graag op TikTok vertoeven. 

Een knap staaltje vakmanschap van A tot Z

 
Tijdens deze periode kan je alvast proeven van het vak- en maatwerk dat wij met X-scape te bieden hebben. Klanten worden persoonlijk in de watten gelegd, terwijl ze met een gerust hart de deur achter zich toe kunnen trekken. X-scape combineert namelijk het praktische van een hotel waar alles voorzien is, met de gezelligheid van een thuis. Het interieur voelt warm aan door de aanwezigheid van kwalitatieve stukken, Japandi accenten en natuurlijke materialen zoals hout, die als een rode draad doorheen het huis verweven zijn in de vloer, de meubels en verschillende wanden. 
 
Deze ruime woning biedt al het nodige comfort waar je naar op zoek bent. Als je de deur opent, stap je binnen in een inkomhal waar aandacht is voor extra bergruimte. Dé binnenkomer is ongetwijfeld de open leefruimte met een gezellige open haard en volledig uitgeruste keuken waar je jouw kookkunsten boven kan halen aan het marmeren kookeiland. Boven vind je er twee slaapkamers, waar het met de ingemaakte kasten al snel duidelijk wordt dat we maatwerk hoog in het vaandel dragen. Uitkijken doe je op een gezellig privéterras waaraan een grote gemeenschappelijke tuin is verbonden. En wat is een echte thuis zonder jouw huisdier? Want ja hoor, ook huisdieren kunnen dus gewoon gezellig mee met hun baasjes! 

Reno De Luxe brengt met X-scape dus een ware primeur naar België en heeft zeker ook al toekomstplannen voor X-tra X-scape woningen. Maar voorlopige staat de enige echte X-scape dus in Wevelgem! Vertoef jij binnenkort in dit X-clusieve huis? Maak hier een afspraak en vertel ons jouw woondromen.