Wij bewijzen op Batibouw dat woondromen uitkomen. Echt.

WEVELGEM - Lokale ondernemer Wouter Dubois van Reno De Luxe staat dit jaar op Batibouw. Tussen veel grote namen, tekent hij er present om er zijn ideeën, mogelijkheden en realisaties van Reno De Luxe aan het grote publiek te vertellen. Een goed voorbeeld van hoe de West-Vlaamse mentaliteit zijn weg zoekt en vindt naar de massa. Persoonlijkheid, integriteit en vooral hard werk en topkwaliteit. Zo klinkt het.

Reno De Luxe is het het bedrijf van Wevelgemnaar Wouter Dubois. Een zelfstandige met een visie. Een man met een plan. Renovatie van de bovenste plank toegankelijk maken voor iedereen. Zijn partnerships met topmerken bieden quasi eindeloze mogelijkheden voor het grotere budget. Wouter wil echter vooral inzetten op topkwaliteit binnen een betaalbaar budget.

De merknaam Reno De Luxe kwam er na een deugdelijke re-branding. Wouter ging op zoek naar de vertaling van zijn kijk op renovaties. Topmerken alleen zorgen niet noodzakelijk voor een toprenovatie. Het is de klare kijk op het gewenste eindresultaat die zijn creativiteit uitdagen. Innovatief en creatief denken is zijn weg, gekoppeld aan de kwaliteiten van de stielman van weleer. In zijn Experience House kun je als potentiële klant, in een huiselijke sfeer, zonder enige verkoopsdruk, aan den lijve kennismaken met wat Reno De Luxe je te bieden heeft.

Haalbaar, betaalbaar
Twee zaken die in de totaalaanpak van Reno De Luxe van het grootste belang zijn. Wij maken uw woondroom écht is ons devies en daar staan we voor de volle 100% achter. Wij willen duidelijk maken dat de woondroom die je als klant hebt écht wel te realiseren valt, binnen jouw budget. Dat de ultieme woondroom enkel weggelegd is voor het grote budget vinden we bij Reno De Luxe onzin.
We gaan het gesprek aan met de klant, laten die vrij vertellen. We luisteren en noteren, stellen gerichte vragen om de droom in beeld te brengen. 
Daarna is het onze beurt om dat beeld om te zetten naar de werkelijkheid. 
Ons partnerschap met grote merken, maar vooral onze grote ervaring op vlak van renovatie, zorgt ervoor dat we oplossingen vinden om de woondroom binnen het budget te krijgen.
Kennis, kwaliteit en klaarheid op financieel vlak zorgen voor vertrouwen en een ideale sfeer om de woondroom te realiseren.

Spreek ons aan. Jouw woondroom maken we waar. 
vertel het maar