Weer een woondroom waargemaakt

Als we jouw woondroom écht maken, is dat voor ons ook een droom die we waarmaken. 
Het is een uitdaging om te blijven uitkijken naar vernieuwende en innovatieve producten om mee te werken. Gemakkelijk in het gebruik en onderhoud. Dat moet bij de meeste mensen een grote vereiste zijn. We streven naar de hoogste kwaliteit binnen het budget. Iedereen heeft bij ons het recht op de mooiste woondroom. 

In deze keuken bijvoorbeeld, gingen we bij Fenix Interiors te rade voor de materialen. Hightech producten met een lage lichtreflectie, die zacht aanvoelen en vooral anti-vingerafdruk zijn. Hoera voor de vele vingerafdrukken die nu niet meer op de kasten staan. Super onderhoudsvriendelijk dus, die Fenix xtreme.

Voor de inbouwtoestellen kozen we voor de gekende degelijkheid en kwaliteit van Siemens en Novy.
De werkbladen, van Kemie, zijn uit keramiek gemaakt, een stof die vlekken-, kras-, warmte- en stootbestendig  is. Perfect voor een keuken dus. De keramiek zorgt voor een natuurlijke sfeer. Nog zo gezellig, want de keuken blijft in veel gezinnen het klopend hart van het leven in huis.

De kamerhoge gangkast van 2m65, heeft een garderobestang die in de hoogte verstelbaar is. Het is dus echt wel mogelijk om de hoogte van je kasten ook helemaal te benutten zonder dat je zelf twee meter of meer moet zijn.

De haardwand met ingewerkte bureauhoek heeft ook een fijn verhaal om bezoekers mee te verbazen. Het gebruikte hout is namelijk afkomstig van een dieren-goederenwagon uit Kroatië anno 1965. Schroeven en nagels werden verwijderd en daarna ondergingen de planken een stevige zandstraalbeurt. Ook in de dressoirkast en tafel komt dit hout terug
De haard van Faber geeft de woonkamer ook in no-time warmte en knusse huiselijkheid.

Je woondroom realiseren, is voor het team van Reno De Luxe elke keer opnieuw een uitdaging om jou en onszelf tevreden te stellen. Die uitdaging gaan we graag met jou aan.

Neem contact op en deel je droom
We zijn ervan overtuigd dat we jouw droom waarmaken.
Écht.