Wat een belevenis, dat Experience House 195

De feestelijke opening toch al zeker. Alle voorzorgsmaatregelen en regels werden nageleefd en konden het feestelijke openingsweekend niet vergallen. Heel wat volk over de vloer en even veel positieve reacties.
 

Een grote, maar noodzakelijke stap

Amper een half jaar geleden droomden we nog hardop van een mogelijk nieuw Experience House. Een plek waar je als klant kennismaakt met wat we te bieden hebben: technieken, materialen, realisaties, maar dan wel alles met een deftige upgrade. De locatie vonden we in het gebouw dat Wevelgemnaren kenden als den Buropa. Destijds een ronkende naam. We gaan voor minstens even kenbaar en herkenbaar. Tot ver buiten Wevelgem. 
 

Hard werk met een hart

Geen klant verwaarloosd gedurende de renovatiewerken in het nieuwe Experience House 195. Dat was voor ons een vereiste. Klantgericht en klantvriendelijk is minstens even belangrijk als ons technisch kunnen. Dat het bij momenten lange dagen waren, dat kan iedereen zich vast wel indenken. Maar we zijn er geraakt. Reno De Luxe is wie we zijn, wat we doen en hoe ons hart en ons verhaal klopt. Dat voelden de bezoekers tijdens de voorbije dagen hopelijk ook.
 

Loon naar werken

Doorheen het Experience House 195 zijn er verschillende ruimtes waar klanten ons hun woondroom kunnen vertellen, stalen van onze partners bekijken en concrete keuzes kunnen maken. Waar we het kiezen uit een catalogus konden vermijden, hebben we dat ook gedaan. Materialen, maatkasten, sanitair … Je ziet echt wat je kiest. Dat er daags na het weekend al een nieuwe klant mailt voor een renovatie, dat maakt ons fier. Het #ExperienceHouse195 overtuigt met sterke argumenten.
 
Kom zelf een kijkje nemen. Wandel rond in ons ruime, nieuwe belevingscentrum. Kijk rond, droom weg, neem je tijd. Daarna praten we.
We spreken af? Klik JA.