Waarom je voor maatkasten en een dressing zou kiezen

Bergruimte is belangrijk. Kasten op maat en een dressing zijn daarom zeker geen overbodige luxe meer. Je woning mag gezellig zijn, maar heel wat spullen en kledij geef je liever een eigen plaatsje uit het zicht. Je woning oogt ook direct een stuk cleaner.
 

Kasten op maat van de tijd

Natuurlijk zijn losstaande kasten en kastjes erg charmant, maar het zijn eerder mooie eyecatchers geworden dan functionele opbergruimtes. Om echt ruimte te creëren waarin je zowat alles kunt opbergen en uit het zicht houden wanneer je dat wil, zijn kasten op maat en dressings vandaag dé oplossingen. Materiaalkeuze, kleuren, verlichting … We bieden je heel wat mogelijkheden om er helemaal jouw ding van te maken. Vertel ons je voorkeur, je smaak, je goesting. Wedden dat we je droom vormgeven zoals je dat wilt?
Neem contact voor een babbel.

Meer plaats op minder ruimte

Optimaal gebruik van de ruimte, dat is wat we doen. Wat wil je opbergen? Waar wil je de ingemaakte kasten? Van vloer tot plafond creëren we ruimte voor je spullen, maar ook onder een trap of een schuine wand zorgen we voor nuttige bergruimte. Open bergruimte of met deuren, een ingenieus systeem om je kleren op te hangen, van lange jurken tot dassen … Zelfs de “nutteloze” ruimte achter de bergruimte onder een schuine wand, geven we een doordachte functie.
Ontdekken hoe we de ruimte bij jou helemaal functioneel maken?
Contacteer ons hier.
 

Luxe op maat van je portemonnee

Carte blanche en een ongelimiteerd budget, dat is iets waar de meesten enkel kunnen van dromen. Toch zorgen we ervoor dat je droom werkelijkheid wordt binnen je beschikbare budget. De prijs van een maatkast of een dressing is scherp. Het maximum uit elk project halen, geeft ons als vakman de grootste voldoening. Dat jij nadien versteld staat van het resultaat is het mooiste compliment.
Je woondroom realiseren zonder je blauw te betalen? Maatwerk dat je woning extra uitstraling geeft? Jouw stijl en smaak vormgegeven door een vakman? Dat is waar Reno De Luxe elke dag opnieuw voor gaat. We maken je woondroom écht. De verwezenlijking ervan begint hier.
Laat wat van je horen.