Renoveren of verbouwen zonder het je te berouwen

Woondromen zijn zalig! Surfen op internet, sferen en stijlen opsnuiven, mapjes maken op Pinterest voor als het zover is … Keuken renoveren, badkamer, slaapkamers, woonkamer, zolder …
Zalig dat dromen gratis zijn. Ideeën voor de renovatie van je woning zijn haast eindeloos. Helaas is het budget voor een renovatie dat meestal niet. Zeker wanneer je voor je interieur maatwerk in gedachten hebt.  Wat een renovatie kost, welke bonussen je kunt krijgen … Je leest het hier.


Hoeveel kost een totaalrenovatie?

Niet getreurd. Maatwerk is mogelijk. Wouter, zaakvoerder van Reno De Luxe, gunt iedereen de uitvoering van zijn of haar woondroom. De vraag hoeveel een renovatie kost, bespreekt hij stap voor stap met jou. Net zoals bij alle realisaties van Reno de Luxe. Je krijgt het onderste uit de kan voor je budget. Reno de luxe slaagt er wonderwel in om droom en daad te combineren. Het Experience House is een prachtig voorbeeld van wat een totaalrenovatie regio Wevelgem, Kortrijk kan worden. 
Ga het eens bezoeken. Je krijgt er alle tijd om alleen of onder begeleiding rond te kijken en over jouw droom te praten.

boek je bezoek

Totaalrenovatiebonus?

Isolatie van vloer, zolder, spouwmuren, een ventilatiesysteem of beglazing … Wouter weet welke bonussen je kunt krijgen voor de renovatie van je woning. Energiebewust en energiezuinig is belangrijk. Voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Het Experience House is zo een pareltje van wat kan. Dat het huis ooit op de lijst van verkrotte woningen stond, onvoorstelbaar. Een sterk staaltje stielmanschap van het hele team.

een babbel over bonussen?

Totaalrenovatie voor en na

Je eigen renovatieproject zal je verbazen. Het wordt zeker zo knap als je hoopte. Reno De Luxe weet wat het doet en leert je ongetwijfeld dingen kennen waarvan je het bestaan niet kende, zoals bijvoorbeeld vingerafdrukvrije deuren en laden in je keuken, materiaalkennis waardoor comfort en luxe enkel vergroot, maar bovenal, de ruimte wordt erg goed benut.

Het antwoord op de vraag wat de gemiddelde prijs voor totaalrenovatie is, is eenvoudig: spreek erover met Wouter. De babbel is vrijblijvend, maar kan tot prachtige projecten leiden. Je bent gewaarschuwd.