Project in de kijker: Totaalrenovatie in Meulebeke

Of we de plannen voor een totaalrenovatie écht konden maken? Deze vraag kregen we enkele maanden geleden van een familie uit Meulebeke. Uiteraard stonden we meteen te popelen om hun huis van vloer tot plafond onder handen te nemen.
De familie vertelde ons hun woondromen en wij gingen aan de slag om hun woonproject nieuw leven in te blazen: van ontwerp tot uitvoering, uiteraard binnen het vooropgestelde budget en gespreid in een aantal fases.

Van afbraak en opbouw …

Het volledige strippen van de woning werd gevolgd door een aantal kleine afbraakwerken. Een nieuwe vloer, een upgrade van de elektriciteit en sanitaire werken zorgden voor een volledige modernisatie van de bestaande woning. Het geheel werd afgewerkt door strakke pleisterwerken en geschilderd volgens de laatste trends en de wensen van het gezin. 
Een stevige basis voor de volgende stap!

…tot afwerking en inrichting

Bij de inrichting van de woning plaatsten we nieuwe binnendeuren en installeerden een spiksplinternieuwe keuken met keukenapparaten van Bauknecht & Novy. Om de leefkeuken volledig af te werken, verzorgden wij ook de tafel en stoelen in de keuken. Familiemomenten aan de nieuwe keukentafel? Check! 

In de garage en strijkkamer creëerden we extra opbergruimte dankzij op maat gemaakte inbouwkasten. De woonkamer kreeg op zijn beurt een nieuwe dressoir kast. In de slaapkamers schitteren sinds korte nieuwe ingemaakte kasten. Ook het bed werd onder handen genomen en ligt helemaal in lijn van de nieuwe slaapkamerkasten. Iedere centimeter in de woning wordt in deze totaalrenovatie dus optimaal benut. Opbergruimte zat en dat allemaal op gezinsmaat. 

Kers op de taart: de ingebouwde pellet kachel met haardwand. Sfeer en gezelligheid 10/10 gegarandeerd!

Inspiratie opdoen voor jouw project? 

Dat kan in ons Experience House.