Pimp jouw badkamer en inloopdouche!

Een warm douche’ke, dat kan zalig zijn! Douche jij al in een grote inloopdouche of nog altijd in een veel te kleine douche cabine? Heb jij al een glazen wand of nog altijd een treurig gordijntje (dat het water trouwens totaal niet tegenhoudt)? Reno De Luxe to the rescue! Wij maken jouw woondroom waar en bouwen de badkamer met (inloop)douche waar jij zo naar verlangt! Maar wacht, er is meer! Want net als een ijsje met toppings kan jij jouw douche pimpen!

1) Verzonken douchetubs
Hoewel douchetubs tegenwoordig slechts een dikte van amper 3cm hebben, vinden sommige mensen dit visueel minder mooi dan een vlakke inloopdouche. Als er in de badkamer toevallig ook nog gevloerd en gechapt moet worden, kunnen we de douchetub verzonken leggen, waardoor deze visueel gelijk komt met de vloer. Opgelost! 

2) Muur of glas?
Kies jij voor een douchewand of doucheglas? Een doucheglas brengt meer licht binnen, maar moet je ook beter onderhouden qua kalk aanslag. Het leuke met een doucheglas is dat er dan weer veel opties zijn! Ga jij voor de ultieme klassieker: helder glas? Kies je voor een deco strook, volledig opaal of ombré? Of gaat jouw voorkeur liever naar een specialeke met kathedraal of geribbeld glas? De keuze is volledig aan jou! Een inloopdouche met een wand kan natuurlijk ook. Dan kan je de achterkant nog optimaliseren met badjas haakjes of een handdoekradiator. (Want wie wil er nu geen handdoek die al een beetje voorverwarmd is?)

 

3) To voeg or not to voeg?
Wie denkt aan betegelen denkt automatisch aan voegen. Hoewel er tegenwoordig met waterafstotend voegsel op kleur wordt gewerkt, zijn er nog altijd grote tegenstanders van deze fijne lijntjes. Voor die mensen raden wij jumbo tegels aan, deze grote kanjers heb je meestal op 120x260cm formaat, en bekleden direct een groot oppervlak zonder voegen. Stoort een voeg jouw minder en wil je onze rug een beetje sparen? Kies dan voor een 90x90 formaat, dit geeft nog altijd een prachtig resultaat met minder snijverlies. Mag het iets specialer zijn? Kies dan voor kleine tegels in een leuke kleur, het prachtige resultaat van jouw inloopdouche doet je de voegen zo vergeten.

4) Size doesn’t matter!
Heb jij een kleine badkamer en wil je toch een inloopdouche? Of bevindt jouw douche zich onder een schuin dak? Geen probleem voor ons Reno De Luxe team! Wij maken een slim ontwerp waar elke m2 optimaal benut wordt zodat jouw kleine badkamer, toch ruim aanvoelt. Onze interieurvormgeefster Lotte puzzelt maar al te graag aan jouw ideale badkamer met inloopdouche!
 
5) Personaliseer!
Personaliseer jouw douche aan jouw routine! Heb jij veel doucheproducten op de vloer staan? Kies dan voor een ingebouwde nis, waar alles mooi weg staat. Last van je rug, niet goed te been of kleine kids in huis? Opteer dan voor een douche bankje (of los stoeltje)! Was makkelijker je voeten of zet er je producten op als je geen fan bent van een nis. Wil je helemaal genieten? Geniet dan van een infrarood paneel en laat je rug en schouders helemaal ontspannen terwijl je neerzit. Wil je wat sfeer tijdens jouw douche-concerten? Met een waterbestendige ledstrip in de douche (nis) zit je direct goed met prachtige indirecte verlichting.
 
Overtuigd? Samen ontwerpen we jouw droom badkamer met inloopdouche! Maak nu je afspraak hier.