Orde in je huis, rust in je hoofd!

Rust.
Iets waar we allemaal naar verlangen. Maar wat verstaan wij allemaal onder dit o-zo-zalige woord?

Rust is een innerlijke kalmte, die iedereen op een andere manier kan bekomen. Voor de ene is dit door te sporten, voor de ander door creatief bezig te zijn, of door misschien in het zonnetje te liggen met een goed boek.

Maar hoe kunnen we dit nu bekomen door orde in onze woning te hebben? Simpel. Weten waar alles ligt, wat je allemaal hebt, hoeveel je hebt van wat, etc. al deze dingen weten, brengt je rust. Don’t believe me? Laat het me even voor je schetsen…


Beeld je het volgende scenario in: je staat in de supermarkt. Je bent boodschappen aan het doen voor je gezin voor deze week.
En dan begint het… hadden we nu nog pasta? Goh… Ik zal voor de zekerheid nog wat meenemen want pasta blijft toch lang goed. Appelen voor de kids.. hebben we er eigenlijk nog genoeg? Misschien toch even bellen naar mijn partner… Wasmiddel! Dat was zeker op. Toch? … Chaos chaos chaos.

Een boodschappenlijstje kan zeker helpen, maar de kans is groot dat je 100% zeker was dat de tomatenpuree op was, om dan thuis te komen en ergens onder een doos cornflakes 15 blikjes te vinden. 15 blikjes kopen was namelijk goedkoper toen dan de hoeveelheid te kopen die je effectief nodig had… pff.

Trek dit verhaal nu eens door naar; kuisproducten, kleren, batterijen, eten voor je huisdier(en), shampoo, zeep, en ga zo maar door. Chaos, chaos, chaos.
Je steunt er wel onze consumptiemaatschappij mee, maar niet perse je eigen portemonnee. En eten weggooien dat ergens in een berging of achteraan je frigo is bedorven, puur omdat je niet meer wist dat je het had, dat noem ik zonde.


Nog steeds niet overtuigd dat orde in je huis rust brengt in je hoofd?

Ben je ooit ergens te laat gekomen omdat je dat ene kledingstuk nergens kon vinden? Of ooit in je maatkast iets gevonden met het prijskaartje nog aan omdat je vergeten was dat je het gekocht had? Of wacht wacht… ooit een linker sok gevonden, maar de rechter is plots verdwenen van deze aardbol?
Al deze situaties zijn nochtans makkelijk op te lossen… how you ask?


Wel: laat ons voor jou zorgen! Want wij bij Reno De Luxe doen niets liever dan te zorgen voor onze klanten en ze te ontzorgen! Want naast totaalrenovaties, een nieuwe keuken, badkamer of maatkast, bieden wij ook professional organizing hulp aan! 
Onze in-house professional organizer zorgt voor orde in jouw huis en dus… inderdaad… ook voor de rust in jouw hoofd.

Wil jij geen tijd meer verliezen met het zoeken naar kleren, maar liever elke dag shoppen in jouw eigen dressing of maatkast? Wil jij een handige op maat gemaakte bergruimte waarin al je eten zichtbaar is en (letterlijk) behapbaar blijft? We got you!

​Boek jouw persoonlijke afspraak hier! Tot snel?
 
Lotte – Professional organizer en interieurvormgever