Op woondromen staat geen leeftijd

Uiteraard geven we graag eens het woord aan onze klanten. Renoveren moet goed aanvoelen. Het resultaat moet de klant gelukkig maken. Op woondromen staat geen leeftijd. Vraag dat maar aan Herwig en zijn vrouw. Ze speelden met het idee, naarmate hun pensioenleeftijd naderde, om een nieuwe keuken te plaatsen. Hoe dichter ze bij hun pensioen kwamen, hoe meer hun idee veranderde naar "we willen genieten van onze keuken". Herwig en zijn vrouw wisten wat ze wilden. Nu moesten ze enkel nog een goede partner vinden om de werken uit te voeren. De familie Verhamme vertelt ...
 

Belangrijk huiswerk

"Aangezien onze plannen stukje bij beetje uitbreidden en we uiteindelijk droomden van een totale renovatie, wilden we bij de uitvoering ervan dat onze droom geen nachtmerrie werd. Zulke werken in handen geven van één iemand, daar waren we wat bang voor.  Je moet het goed treffen. Mijn vrouw en ik namen wat bedrijven onder de loep. Daar was ook Reno De Luxe bij. 
We maakten een afspraak en van bij het eerste contact was er die klik. Wouter gaf ons oprecht het gevoel dat we op hem en Reno De Luxe konden vertrouwen."

Overweeg je ook een renovatie? We helpen je graag, net zoals bij Herwig, dat belangrijke huiswerk vooraf te maken.
Maak een afspraak.

 

Eigen inbreng

"Bij de keuze van de materialen en het ontwerp, kregen we veel advies en info over onze eigen voorkeuren. Wouter kent zijn materialen en koppelt die aan de wensen van zijn klanten. Zo ook bij ons. Bij het ontwerp en de herindeling van de keuken, kregen we echt bruikbaar advies volgens onze verlangens. Bij de herindeling van de living, gang en hal net hetzelfde. Vakwerk van stielkenners. Een knappe uitvoering binnen de vooropgestelde termijn én het budget."

We genieten nu zo'n 2 jaar van het resultaat. Ons huis voelt echt als een nieuwe woning. Zeer blij dat we dit prachtavontuur met Reno De Luxe beleefden. Geloof het van gepensioneerden: Reno De Luxe maakt woondromen écht."

Je woondroom echt maken? Stop met dromen, we maken er werk van.
Laat je horen.