Minder rondslingerende spullen, meer opbergruimte

Een felrode jeep met afstandsbediening op de trap, een glibberig stuk zeep op de badkamervloer of een helderblauw LEGO-bouwsteentje op het tapijt …
Je rommel thuis mag er misschien kleurrijk uitzien, het maakt er het dagelijks leven niet makkelijker op. Gelukkig vormen maatkasten de perfecte oplossing: duurzaam, stijlvol en uniek.
3 redenen om eindelijk die droomkasten te laten plaatsen. 

 

1 Alle ruimte netjes benut

 

Waar anderen vervelende, lastige hoekjes zien, spotten wij extra opbergruimte. Zo toveren we graag een dressing tevoorschijn onder het schuine dak in je slaapkamer.
Of wat dacht je van een maatkast voor jassen onder de trap in de inkom van je woning of je was-, strijk- en berghok eindelijk eens deftig georganiseerd? Maatwerk benut alle kanten en hoekjes van je huis. Een maximale opbrengst van ruimte.
Zit jij momenteel onder het renovatie-stof of staat er binnenkort een nieuwbouw op de planning? Wij plaatsen de beste maatkasten voor jouw situatie

 

2 Passend bij jou en je interieur

 

Nog een voordeel van maatkasten: Ze zijn volledig uniek. Net dit maakt de opbergmogelijkheden eindeloos. Een extra lade nodig voor het speelgoed van je kroost? Of eerder nood aan hangruimte voor je jurken of maatpakken? Ons team houdt van maatwerk.
Jij vertelt ons je droom, wij zorgen voor de beste materialen in de gewenste kleuren. Ons doel: maatkasten creëren die naadloos aansluiten bij de rest van je interieur. Naast een perfecte afwerking, zorgen we er op jouw vraag zelfs voor dat je kleren weer in de kast liggen en hangen voor we vertrekken.

 

3 Interieuradvies op maat

 

Bij maatwerk hoort ook advies op maat. Onze professionals begeleiden van het eerste kennismakingsgesprek tot het laatste laagje verf. We kunnen het je zelfs helemaal makkelijk maken door je kledij weer op te bergen ook. Onze expertise geeft jou ook rust. In je hoofd (wij regelen alles), je lichaam (wij plaatsen alles) en hart (want het hele plaatje klopt). Jouw woondromen worden écht.

 

Maatwerk met korting

 

Kasten op maat van de beschikbare ruimte. Ingemaakt, afgewerkt tot op de millimeter, tot in de puntjes. Tot eind juli geven we 15% korting op maatkasten en dressings.

Tijd om deze droom écht te maken. Contacteer ons nu, voor een gesprek, offerte, ontwerp.