Meerwaarde geven aan je woning, renovatietips die je geld opleveren

Renoveren is een stuk investeren, maar volgende tips geven je woning meer waarde. En als je het zou verkopen een serieuze meerwaarde.
 

Nieuwe vloer leggen

Heb je in je woning een oude, karaktervolle vloer, dan kan het fijn zijn die charmante uitstraling behouden en inpassen in je renovatie. Een karaktervolle woning is geld waard. 
Kiezen voor andere vloeren: tegelvloer, vloer op vloer, vinylparket, laminaat … Jouw huis, jouw stijl, jouw keuze. We bekijken alle opties, adviseren en zorgen voor de beste plaatsing.

 

Keuken en badkamer

Twee ruimtes in huis die steeds belangrijker worden. Leefkwaliteit, wellness, we verlangen meer dan pure basics. Je keuken op maat, landelijk of modern, met of zonder kookeiland … voorzien van kwaliteitstoestellen. Je keuken moet je beleven. Keuze van de materialen, toestellen, opbouw, onze expertise laat ons erg praktisch met je meedenken.

Bekijk enkele realisaties
Inloopdouche, ligbad, sanitair, wastafels, maar steeds vaker ook een sauna en andere wellness. Je persoonlijke wensen, tot sfeerverlichting toe. Je renoveert en wil betaalbare luxe? Dan zit je bij Reno De Luxe aan het juiste adres. Wij maken jouw woondroom echt.

 

Een nieuwe bestemming

Kinderen die het huis uit zijn, je zolder eindelijk ten volle een functie geven, een bescheiden extra badkamer op het gelijkvloers om je na het sporten snel weer op temperatuur te krijgen? De ruimtes in huis zijn hun oorspronkelijke functie misschien al voorbijgestreefd. Er doken nieuwe interesses op die ruimte vragen. Een berging tot badkamer omtoveren, je gang voorzien van kasten op maat met extra veel bergruimte, die oude logeerkamer omvormen tot dressing op maat. Spreek je wildste ideeën uit. Elk project begint voor ons met aandachtig luisteren. 
Contacteer ons voor een babbel
En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat we in je tuin kunnen doen: poolhouse, terras, stijlvolle afsluiting, carport, gevelbekleding … 
Speel je met ideetjes? Praat erover, spreek ze uit. Ook tegen ons. We zorgen voor het maximum aan comfort en luxe voor jouw budget.