Je badkamer of keuken renoveren? Make it an experience.

De kosten van een badkamer- of keukenrenovatie houdt mensen soms tegen van de renovatie uit te voeren. Te begrijpen. Nochtans hoeft het geen droom te blijven. Het hele opzet van Reno De Luxe is namelijk om je renovatie uit te voeren zodat je woondroom echt wordt. Én betaalbaar is. Met de kwaliteit die je verdient.
 

De gemiddelde prijs van een badkamer of keuken

De prijs van je keuken of badkamer varieert naargelang de grootte, de materiaalkeuze en graad van afwerking. Een standaard badkamer van 9m2 kost gemiddeld tussen de 5 en 10000 euro. Een keuken kost je gemiddeld tussen de 6 en 20000 euro. Maar gemiddelden zijn ook maar wat ze zijn. 
Maak een afspraak in ons Experience House 195. We luisteren naar je dromen en wensen en geven je onze heldere kijk op de mogelijkheden. En een bezoek dwingt je nergens toe. We gidsen je gewoon graag door ons inspirerende huis.
 
Vertel je droom tijdens een bezoek.

 

Een droombadkamer of iets wat erop lijkt

Je badkamer renoveren vraagt wat denkwerk. Wat wil je allemaal? Een vrijstaand bad of een regendouche? Wil je wellness in je badkamer? Een enkele of dubbele wastafel? Wat doe je met de vloer? Je badkamer is uiteraard het mooist als alles mooi bij elkaar past. De persoonlijke aanpak die we voor al onze klanten hanteren, maakt het perfect mogelijk om voor je droombadkamer te gaan. Wanneer je tot een renovatie overgaat, wil je dat je de badkamer krijgt die je wenst. 

 

Een keuken om het warm van te krijgen

Of je nu graag en veel kookt of niet. De keuken vormt in de meeste gezinnen toch het hart van de woning. Er wordt geleefd. Het centrum van je huis moet dan ook wat kunnen verdragen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk. En als hij dan nog in de gewenste materialen komt, geniet je des te meer.

 

Voordelen van een keuken renovatie

We houden eraan om met een strakke timing te werken. Zo werken we. Als klant heb je duidelijke data en ken je het verloop. Je hoeft je keuken ook veel minder lang te missen met een goed geplande timing. Zo kun je meer van je budget spenderen aan afwerking dan aan daguren. De voordelen van een renovatie zijn talrijk. En eerlijk gezegd, onze renovaties zijn vaak nieuwbouwkeukens. Ze verschillen enkel in prijs.

 

Afwerking van je keuken

Onze goeie samenwerking met verschillende uitstekende partners en leveranciers zorgt voor een vlotte toelevering van materialen zonder veel tussenstops die de kosten de hoogte injagen. Van inductie kookplaat en keukenblad, van afwasbak tot combi-stoomoven. Eerlijk? We kunnen niks bedenken waar we je niet mee kunnen helpen. 
 
Een bezoek aan ons Experience House 195 in Wevelgem zou wel eens de start kunnen vormen voor de verwezenlijking van je woondroom. Wedden? 
Kom eens langs