Inspiratie en tips bij het verbouwen

Ben je van plan te verbouwen, dan wil je dat het volgens jouw smaak gebeurt. Maar wat is die smaak precies? Waar haal je je inspiratie? Met wie bepreek je je ideeën voor de renovatie? Een landelijke keuken, een badkamer op maat, inloopkasten … En wat met de fijne interieurinrichting? Heb je nu echt een binnenhuisarchitect nodig?
 

Inspiratie vind je overal

Je bladert door interieurmagazines, schuimt Pinterest af en dat vinden we goed. Je hoeft geen binnenhuisarchitect te zijn omlijnen ideeën over interieurinrichting te hebben. Bij Reno De Luxe kan ook voor de interieurinrichting na je renovatie gezorgd worden. We hebben onze eigen specialiste die op jouw smaak en jouw maat mee helpt zoeken. Van badkamermeubel over accessoires voor je interieur tot de kleur van gordijnen en kussens toe.

Vakmanschap op veel vlakken

Om in een sfeervol interieur over je verbouwingsplannen te praten, richtten we ons Experience House in. Een inspirerende plaats, maar tegelijk een plek waar je een overzicht én de nodige uitleg krijgt van de verschillende mogelijkheden en technieken die we in huis hebben. We zijn sterk in kasten en dressings op maat. We creëren de badkamer met inloopdouche of ligbad van je dromen inclusief badkamermeubel in jouw stijl. Ook voor keukens ben je aan het goeie adres. We werken met hoogwaardige materialen en met een creatieve geest om jouw keuken tot de leefkeuken te maken die je al jaren wil. ​
Bezoek het Experience House
 

De finishing touch

Sanitair, elektriciteit, schilderwerken … Verbouw je in fases of kies je voor een totaalrenovatie, Reno De Luxe levert alle ruimtes helemaal afgewerkt op. Kussens knap geschikt, dekentjes gedrapeerd, de lamellen van je verduistering in de juiste hoed geopend voor de beste lichtinval tot de geurkaarsen toe. Zo wordt onze realisatie nog meer jouw thuis.
 

En meer

Ook buiten je woning bezorgen we je een make-over. Een terras in padoek hout, een gevelrenovatie, een elegante fietsenstalling, een tuinhuis of poolhouse ... Vragen staat vrij bij Reno De Luxe. Een open gesprek waarin elke vraag kan en waarop we je een eerlijk antwoord geven en rekening houden met je budget.​

Wil je volgende zomer in een huis met een serieuze upgrade wonen?
Contacteer ons snel.
We kijken uit naar jouw woondroom.