In 5 stappen naar jouw woondroom

Wij maken jouw woondroom écht, dat is wat we beloven. Maar hoe pakken we dat nu aan? Eigenlijk heel eenvoudig: we inspireren, concretiseren en voeren uit. Bij Reno De Luxe heb je één aanspreekpunt over de hele lijn, makkelijk toch? We gidsen je graag in 5 stappen naar jouw woondroom, of het nu gaat om een nieuwe leefkeuken of een totaalrenovatie.
 

Stap 1: Bezoek ons Experience House

Kom samen met het grondplan van je bestaande of nieuwe woning naar ons Experience House in Wevelgem. Hier inspireren we je graag met de nieuwste trends en mogelijkheden om van jouw woning je droomwoning te maken. Ons Experience House is onze showcase: een instapklare rijwoning die we van A tot Z renoveerden, met de laatste trends en nieuwste technieken. De woning is vrij te bezoeken (met of zonder iemand van Reno De Luxe). Voldoende inspiratie opgedaan? Dan is het tijd voor een verkennend gesprek…

Doe inspiratie op in ons Experience House.

 

Stap 2: Vertel ons jouw dromen

Na het bezoek aan het Experience House is het tijd om te luisteren. Luisteren naar jouw woondroom. Zo worden jouw dromen, vandaag nog realiteit. Bij het bespreken van de (ver)bouwplannen, bespreken we ook het budget. Reno De Luxe focust zich op creatief, gepersonaliseerd maatwerk, rekening houdend met jouw budget.
 

Stap 3: Het uittekenen van de droom

Nu gaan wij écht aan de slag voor jou: we werken een 3D-ontwerp uit geïnspireerd op jouw woondroom. We houden hierbij rekening met jouw wensen en de noden aangehaald tijdens ons verkennend gesprek. We halen bovendien het maximum uit de ruimte die we toevertrouwd krijgen. Tijdens dit proces slaan wij de creatieve handen in elkaar en werken we (indien nodig) samen met binnenhuisarchitecten.
 

Stap 4: We zijn er bijna…

We maken er een erezaak van om onze plannen te laten aansluiten bij jouw woondromen. In dit proces is jouw feedback uiterst belangrijk. We stellen het plan voor en sturen bij waar nodig. Reno De Luxe staat voor kwaliteit en vakmanschap, en dit voel je.
 

Stap 5: We maken het écht !

Na het tekenen en bijsturen begint het échte werk: De plannen gaan in uitvoering. Zaakvoerder Wouter volgt het volledige bouwproces tot in detail op en staat garant voor de correcte uitwerking van de plannen. We werken hiervoor met een eigen team en coördineren onze eventuele partners. Onze aanpak garandeert een afwerking tot in de puntjes, met slechts één aanspreekpunt voor jou.  Als dat geen droom is?!

Zin om samen de eerste stappen te zetten? Dan zetten we graag de deuren van ons Experience House voor jou open.

Ontdek onze mogelijkheden hier.