Heropfrissen, anders indelen of renoveren

Heeft meer tijd thuis de voorbije maanden je ook anders naar je woning doen kijken? Heb je al eens gedroomd van een heropfrissing, een betere indeling van je thuis of misschien zelfs een renovatie? Je bent absoluut niet de enige. Onderzoek toont namelijk dat heel wat Vlamingen hun levenskwaliteit willen vergroten. Wij geven je alvast enkele aandachtspunten mee.
 

Een budget om te verbouwen

Badkamer, terras, keuken en woonkamer zijn de plaatsen die het meest worden aangepakt. De ruimtes in huis moeten verschillende functies vervullen: ontspannen, werken, wellness … Door omstandigheden blijven mensen meer thuis en groeit een budget voor een gedeeltelijke of gehele renovatie. Uitgespaarde reizen, restaurant- of cafébezoeken geven financieel wat extra ruimte om dingen te veranderen.
Het meeste halen uit je beschikbare budget?
Contacteer ons.

Tuin en terras opwaarderen

Zeker met de zomer in het vooruitzicht willen veel mensen hun tuin en terras opwaarderen. Je terras laten heraanleggen om er intenser van te genieten staat hoog op het verlanglijstje. We denken met je mee om de heraanleg van je terras zo goed mogelijk te doen. De materiaalkeuze, de indeling van de ruimte … Onze kennis als vakman stellen we ten dienste van jouw en je project.

Samen en toch apart

Uiteraard ben je graag bij je huisgenoten, maar soms heb je nood aan een moment alleen. Is het om te werken of tot rust te komen, we kijken met jou na hoe we daarvoor kunnen zorgen. 
Een ruimte opwaarderen of extra ruimte creëren? Vertel ons wat voor jou belangrijk is en we verrassen je met onze verfrissende en creatieve kijk. 
Neem contact op.

Meer functies voor je ruimtes

Een keuken die ook als thuiswerkplek dienst doet. Kinderen die naast hun slaapkamer ook de keuken of eetplaats als studeergebied innemen. Je keuken tot leefkeuken ombouwen, de ruimte vergroten zodat je je keuken ook nog kunt gebruiken waar hij voor dient. Uitdagingen de we niet uit de weg gaan. 

Wellness in huis

Verhoogde leefkwaliteit uit zich ook in de vragen over de badkamerrenovatie. Kan een sauna in de badkamer? Hoe maak je een grote inloopdouche met extra comfort? Een wellnessbad installeren? Akoestische verbeteringen aanbrengen in je woning is ook een optie waarmee je het een pak minder druk maakt in huis. 
 
Nuttig advies om beter te leven in je eigen woning?
Vraag het ons gerust.

 Een ideale partner om je droom waar te maken

Reno De Luxe stelt het zich tot doel om de hoogste kwaliteit te bieden op vlak van levenskwaliteit, materiaalkeuze binnen jouw budget. Renoveren, bouwen of verbouwen, doen de meeste mensen immers maar een keer in hun leven. Daarom leggen we voor onszelf de lat hoog. We geven je bruikbaar advies en interessante tips bij je woondromen. Zo worden die dromen sterke plannen om uiteindelijk de realisatie te worden die je stoutste verwachtingen overtreft. 
 
Voor ons is elke totaalrenovatie, elk kleiner project een visitekaartje. De tevreden klant is immers de beste reclame.
Blader eens door onze realisaties of neem contact om werk te maken van die woondroom.