Een totaalrenovatie in 8 weken

De zee is altijd mooi, maar voor de eigenaars van dit appartement, is de zee nu nog mooier. Het maximale uit de beschikbare ruimte halen, leefkwaliteit en -comfort vergroten en een plek zijn om thuis te komen. Uitdagingen die we maar al te graag aangaan met Reno De Luxe.
Bekijk de prachtige beelden die Sofie Van den Mooter maakte snel hier.
‚Äč

Tekenen voor je woondroom

Bart Nollet tekende voor het knappe interieurontwerp. De uitvoering ervan was onze opdracht. Het realiseren van de woondroom van de eigenaars als gemeenschappelijk doel. Een metamorfose om u tegen te zeggen.

 

Tijd om te strippen

Het hele appartement moest eraan geloven. Compleet gestript om van een leeg canvas te kunnen starten. De leidingen en de elektriciteit verplaatsen was een eerste opdracht. Een nieuwe badkamer was één van de vereisten, net als het vernieuwen en wegwerken van de centrale verwarming achter wegneembare panelen.
 

Van vloer tot plafond

Een halfmassieve parketvloer en een spanplafond met verlichting plaatsen, nemen we er in een totaalrenovatie bij. Lamett laat ons toe knappe kwaliteitsvloeren te leggen. Badkamer en sanitair werden volledig vernieuwd. Het plaatsen van nieuwe wanden en ingemaakte kasten van Neves vulden de ruimtes perfect en bieden de eigenaars voldoende opbergruimte met stijl.

Droom je ook van een make-over thuis? Ontdek de mogelijkheden. 
Contacteer ons hier.

 

Een kanjer van een keuken

De keuken van Beckermann gaf deze ruimte een hedendaagse look die gezien mag worden. Elektrische apparaten, keukentoestellen van Bosch en Novy en het composiet keukenwerkblad van Kemie maken het tot een plezier om er hapjes, drankjes en gerechten te bereiden.
 
De finishing touch met het professionele schilderwerk maakte deze totaalrenovatie in acht weken compleet. Dit appartement aan zee is terecht een parel aan de Knokse kust.
 
Wil jij ook binnen de afgesproken termijn een afgewerkte renovatie? Wil je geen zorgen bij het verwezenlijken van je droom? Wil je in gezamenlijk overleg het ontwerp waar je gek op bent? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kun je zelf vaststellen hoe groot onze passie voor jouw project is.
Klik voor een eerste gesprek.