Een haardwand bij je thuis. Modern of landelijk, maar altijd gezellig

Van veel zomer was er geen sprake en de haard brandde al in veel huishoudens. Een haardwand valt zeker te overwegen, want prijs, stijl en ontwerp, je zult het er behaaglijk warm van krijgen.
 

Waarom kiezen voor een haardwand

Twee goeie redenen om je haard te integreren in een wand. Enerzijds is er de esthetische kant. Je gashaard, elektrische haard of klassieke houthaard is opgenomen in het geheel van je woning. De stijl, uitvoering en afwerking sluit hier perfect aan op de stijl en sfeer die je in je woning uitstraalt. Anderzijds speelt het praktische een grote rol. Welk soort haard je ook kiest, alle mogelijke leidingen en afvoerkanalen zitten mooi weggewerkt in de wand, zonder dat die het onderhoud bemoeilijken. In het ontwerp van de wand zijn er voldoende mogelijkheden om te personaliseren. 

Een haardwand op jouw maat?
Vraag ons vrijblijvend advies.​
 

Geen idee welke soorten er zijn? 

Wil je een eenvoudige, sobere, strakke wand, dan werken we die in in 3 wanden. Dit is de basis, maar zorgt sowieso al voor een mooie upgrade van je woning. Heb je er graag een sierschouw bij, dan kies je die naar eigen smaak. Vaak kiezen mensen ervoor om de haardwand met een tv-meubel te combineren. Zo vormt alles één geheel. Je haard integreren in een kastenwand is ook een optie. Je creëert heel wat  extra opbergruimte met een kastwand op maat. Je haard kan je perfect gebruiken om de ruimte in huis onder te verdelen. Een ingewerkte doorkijkhaard met laat je toe te genieten vanuit verschillende hoeken. 

Gebruik maken van ons gratis advies?
Alstublieft.


Veiligheid eerst

Uiteraard hoort een haard veilig te zijn. Met een uitgebreide kennis van zaken voorzien we ruimschoots in isolerend en brandwerend materiaal. Eens je haard brandt, loopt de temperatuur al snel op, maar je wand blijft koel. Zo geniet je gezellig, knus en gerust.

Overweeg je een haardwand, vraag advies aan vakmensen. De beste garantie voor kwaliteit gekoppeld aan jouw persoonlijke wensen. En bij Reno De Luxe werken we het hoogst haalbare uit binnen je budget. Zo maken we woondromen écht.​