Durf dromen van wat zal komen.

"Zonder dromen, geen moed. Zonder moed, geen actie.​"

 

Vandaag staan we op met het besef dat de wereld er anders uitziet.  Onze tolerantie en creativiteit worden uitgedaagd. Social distancing krijgt plotseling vorm. We worden bewust van wie we zijn en mét wie we zijn. Afstand houden wordt een werkwoord.

Klein en groot, allemaal gelijk. Het virus maakt geen onderscheid!  Als mensen kunnen wij dit wel. Hoe kun je als mens, als ondernemer groot worden in je daden?  Door verder te doen, binnen de grenzen van de creativiteit, met zorg voor jullie gezondheid, door iets uniek aan te bieden.  Ik daag jullie graag uit om in mijn creatieve setting, alleen met jezelf te ontdekken hoe jouw huis, keuken, badkamer er anders kan uitzien.  Niet “viraal”, maar in levende lijve, zonder toeschouwers! Just ‘me' ‘myself’ and ‘I' - natuurlijk kan je partner mee - maar houd het veilig, we hebben camera’s. wink 
Welkom in mijn Experience house als portfolio van mijn creatief denken en handelen!  Ik nodig je er graag in uit, kom het ontdekken.  Mijn doel, jullie laten dromen in deze periode van opgedrongen vrije tijd.  Je kan er op het gemak rondkijken, even gaan zitten in de living, een frisse pint uit de frigo halen, de werkkamer bekijken, inspiratie opdoen voor de slaapkamer ... Kortom een volledig huis ingericht ter inspiratie.

Op eenvoudige vraag krijg je bij afspraak de code van de voordeur en kun je met je partner jullie woondroom bespreken. Eender welke vraag, beantwoord ik jullie vanop ruime afstand of via mail, FaceTime … Mogelijkheden genoeg.

Blijf in deze tijd vooral positief. Draag zorg voor je geliefden rondom jou. Vul je winkelmand bescheiden en lokaal. Durf vooral te blijven dromen.​Houd het gezond, blijf positief, blijf dromen.

Met vriendelijke groeten
Wouter Dubois

Ps Het Experience House bezoeken, mag je zeker. Het kan in de meest hygiënische omstandigheden. Het huis wordt netter gepoetst dan veel andere woningen. Ontsmetting is aanwezig en bij je bezoek ben jij de enige in het huis.