De 4 keukentrends voor 2020

In september waren we aanwezig op de MOW-beurs in Duitsland, dé woonbeurs bij uitstek. We deden er heel wat inspiratie op en delen graag met jou de vier leukste keukentrends.
 

1. Een combinatie van natuurdecoren

Komend jaar zullen we natuurmaterialen meer en meer met elkaar combineren in de keuken. Denk hierbij aan marmer in combinatie met messing of metaal in combinatie met massief hout. 

2. Decoratie-elementen

Het hele jaar de lente in je keuken? Goed nieuws, bloemenprints en pastelkleuren zijn opnieuw hothothot! Pastelkleuren zijn luchtig, fris, zoet en fleurig. Denk hierbij maar aan mintgroen, lila of pastelblauw. In combinatie met een witte ondertoon in de keuken creëer je een zee van ruimte en rust. Meer fan van retro in de keuken? Behang je muren met bloemenprints! Wil je bloemenprints combineren met pastel? Behang dan 1 muur en verf de andere in een pastelkleur van de bloemenprint. Et voilà, zo creëer je een speelse en unieke keuken.

3. Anti-fingertechniek op fronten

Fenix, gespecialiseerd in nano-technologie, komt met een interessante techniek op de proppen voor jouw keukenblad. De anti-fingerprint techniek. Bij het aanraken van het keukenblad, komt er dankzij de de nanotech-samenstelling van het materiaal geen afdruk van vingers. Handig in onderhoud!

4. Aardetinten

Aardetinten zijn warme, zachte kleuren die rust uitstralen in jouw keuken. Vaak komen deze tinten voor in landelijke interieurs, maar wist je dat deze 'earth tones' prachtig zijn in ieder interieur? Het is leuk aardetinten te combineren met natuurlijke materialen, denk maar aan een leren keukenshort of een houten snijplank.

Binnenkort een nieuwe keukentrend in jouw keuken? Wij helpen je graag verder!
Maak hier een afspraak!