Diensten

Reno De Luxe focust zich op creatief, gepersonaliseerd maatwerk voor de bouw- en projectmarkt. We staan in voor zowel het 3D-ontwerp als de plaatsing van jouw interieurinrichting, dit voor zowel particulieren als bedrijven.

moderne keuken wit

Keukens

Van standaardkeukens tot luxekeukens met een kookeiland, geïntegreerd met de nieuwste trends. We bouwen keukens naargelang jouw smaak, stijl en budget.  
Keukens

badkamer

Badkamers

Inloopdouches, ingebouwd of losstaand bad, ingewerkte kasten, etc. Reno De Luxe bouwt jouw droombadkamer door efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte.  
Badkamers

badkamer
hermien pattyn 3

Dressings

Reno De Luxe helpt je om je garderobe overzichtelijk te ontwerpen en plaatsen. Een grote dressing of een kleine inloopkast onder een schuin dak, we maken jouw dressingdroom waar.  
Dressings

reno de luxe woning kantoor huis barbel dadizele dsc 7158

Maatkasten

Met onze op maat gemaakte inbouwkasten maken we zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte en geven we alle spullen een plaats. Stijlvol maatwerk naar jouw wens, dat is Reno De Luxe.  
Maatkasten

reno de luxe woning kantoor huis barbel dadizele dsc 7158
renodeluxe totaalrenovatie meulebeke5

Totaalrenovatie

Naast interieurinrichting kan je bij ons ook terecht voor totaalrenovaties. Schilderen, vloeren, akoestische oplossingen, elektriciteit en sanitair. Samen met onze partners ontzorgen we je en geven we een make-over aan jouw woning.
Totaalrenovaties

reno de luxe outdoor fietsenstalling dsc 0947

Bijgebouwen

Een stil tuinkantoor of een open poolhouse met buitenkeuken. Met onze outdoor-constructies verhogen we jouw werk- en woonplezier.
Bijgebouwen

reno de luxe outdoor fietsenstalling dsc 0947